Monday, December 19, 2011

make up tunang Kak Tiqah

Hello Assalamualaikum!
fuh fuh **tipu habuk
lame gile rase tak update blog..busynye mengalahkan PM..:D

Actually, hajat kat hati nak update blog memang meronta2..tapi bila fikir keje yang berlambak ditambah dengan test2 yang berduyun menunggu, so terpaksa la batalkan niat murni tu..sobs
Semester ni agak berat bagi nana since this is my last semester..dengan study n thesis lagi..phewww..memang semput mak. baru nak rilek2 makan kopok lekor lepas hantar thesis, kena bersengkang mata untuk applied studies..baru nak happy2 dah lepas settle applied, kena pulak pulun study untuk test..baru nak honeymoon after setel sume test, kena lak berperang untuk final exam..stress tahuuuu T___T
Semester ni pon nana kurangkan amek job make up..amek tu amek tapi banyak yang kena tolak and cancel..sedih memang la sedih..but its all about sacrifice. and nana yakin, ade rezeki tak ke mana. Insyallah kalau orang tahu bakat nana, orang akan still cari nana..amin :)
gambar customer pon banyak yang pending sebab tak sempat nak update blog. sampai lupe dah tarikh bile ntah sume job tu.. haha

panjangnyeeee introduction kan? tolong jangan lempang saye. meh nak bagi tengok gamba perempuan cantek sebagai ganjaran..^^

kali ni make up untuk majlis pertunangan kak tiqah dekat selama..jauh kan? huhu..well, kak tiqah kenal nana pon melalui review yang die baca dari blog salah seorang customer nana mengenai make up service nana..wah, terharu i uollss T____T
lepas berkenalan and bersembang2 dengan kak tiqah, then dapat tahu la pulak yang kak tiqah and bakal tunangan dia ni junior kepada en boipren saye. hihi
Dengan tanpa membuang masa lagi, nana pon promote la sekali si dia punya bisnes photo kan, mane tau boleh pegi berkerja-sambil-berdating-bersama-sama :D
Tapi bukan la sebab tu je nana promote die, personally, i really think that he is a very good photographer. Seriously! :)
tak caye? meh tengok SINI ngeee

So tanpa membuang masa marilah melayan gambar since uolls lagi suke tengok gambar dari bace nana membebel kan hehe
**no eyebrows trimming..nana just guna teknik tampal je**




canteknyeeeeeee! kalau nana lelaki mesti dah jatuh cinta <3





yang ni pulak gambar before make up :)


and ni pulak gambar yang dicilok dari facebook en boifren saye..hee




sweet gila hokeyh! sangat sepadan..suke gile tengok pasangan ni :)


eh eh..apesal ade 2 orang yg comels interframe kat sebelah tu..kbai!

alamak, dah terlebih bajet time. sepatutnye hanya boleh spend 20 minit je untuk update entry ni, tapi dah terover setengah jam..rugi rugi..10 minit tu kalau tido dah sempat sampai bulan..hahah!

okey la..sampai sini je dulu ye..insyallah ade kelapangan nanti nana update lagi dengan gamba2 yang lain..tapi bile tu hanya Allah yang tahu..hee

okey la, untuk tahun baru nanti, kemungkinan besar harga2 untuk make up akan berubah sedikit..so kepada sesiapa yang nak book nana untuk tahun depan boleh la book sekarang ye untuk mendapat harga sekarang..

lagi sekali, sesiapa yang ingin mendapatkan khidmat fotografi, boleh la lawati Daus Photo

:)

goodnight, Assalamualaikum!
bubbyeeeee


3 comments:

  1. nana nape pic yg last tu ko nmpk bluehypo?
    ko nak ganti tmpt aku ke? HAHA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...