Monday, September 19, 2011

Make Up Nikah Zuraidah

Hye Assalamualaikum..:) dah berjumpa tadi, berjumpa kembali kita ye.hihi..ni namenye update blog secara pukal sebab lepas ni malas nk pikir2 dah :D

Lepas je make up izzati kt taiping, nana straight ke melaka untuk make up next customer, zuraidah :)
zuraidah ni adik kepada customer nana dulu, kak zurai..thanks ida, kak zurai and family sebab bagi layanan yg sangat baik! :)

tak susah sangat nak make up ida sebab ida memang dah sedia cantek dah..nana just enhancekan sket je..


before



after














syahdunye tengok orang kawen..terase nak kawen pon ade..:D (abah aku bace blog ni mati)
takdela takdela..gurau je..berjaya dulu..kan abah kan? :D hahaha

papepon nana doakan ida bahagia di samping suami sehingga ke akhir hayat..sepadan sesangat diorg ni tau..same cantek same padan..suke sangat! :)

yg paling penting baju memang i loikeeee!

okey lah xyah nak bebel sangat sebab japg nk update gamba sanding lak :D

kbye!




1 comment:

  1. hahaha i memang cun...(perasan!) Thankss nana :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...